Kahramanmaraş Havadis

Onlar evde kalanlar için mesaide

BAŞTA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLMAK ÜZERE, ONİKİŞUBAT VE DULKADİROĞLU BELEDİYELERİNİN TEMİZLİK GÖREVLİLERİ İSE ANA BULVARLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE ARA SOKAKLARDA TEMİZLİK GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Onlar evde kalanlar için mesaide
81 views
13 Mayıs 2021 - 10:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tam kapanmanın uygulandığı Ramazan Bayramı’nda herkes evindeyken, bazı meslek grupları ise çalışmaya devam ediyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan tam kapanmada, vatandaşlar Ramazan Bayramı’nı da evlerinde geçiriyor. Sokaklar boş kalırken, bazı meslek grupları ise mesai yapıyor. Bu meslek gruplarının başında da polisler geliyor. Ekipler, kentin önemli noktalarında uygulama yaparak, trafiğe çıkan sürücülerin belgelerini kontrol ediyor. Bir başka mesai yapan meslek grubu ise temizlik görevlileri oldu. Başta büyükşehir belediyesi olmak üzere, Onikişubat ve Dulkadiroğlu belediyelerinin temizlik görevlileri ana caddeler ve ara sokaklarda temizlik görevini yerine getiriyor. Hastanelerde sağlık çalışanları da vatandaşlara hizmet ederken, tam kapanmada pastane ve fırın gibi işletmeler de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Acil Hekimi İsmail Durna, “Bayramın birinci günü nöbetteyiz sağlık camiasının hepsi 7 gün 24 saat çalışıyor. Herkesin pandemi kurallarını uyarak bayram süresini geçirmesini temenni ediyoruz. Herkesin de bayramı kutlu olsun. İnsanlar evlerinde kalacaklar, büyüklerinin yanlarına gidemeyecekler ve çağımızın teknolojisinden faydalanıp eksiklerini yerini getirecekler. Biz de bu bayram da al götür şeklinde hizmet veriyoruz. Kahramanmaraş’tan bütün ülkeye selam edip bayramlarını kutluyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.