Kahramanmaraş Havadis

Binboğa Dağına zirve tırmanışı

KAHRAMANMARAŞ’TA DÜNYA DAĞLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BİNBOĞA DAĞINA ZİRVE TIRMANIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Binboğa Dağına zirve tırmanışı
93 views
14 Aralık 2021 - 12:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kahramanmaraş’ta Dünya Dağlar Günü dolayısıyla Binboğa Dağına zirve tırmanışı gerçekleştirildi.

Göksun ilçesi ve Afşin ilçesi arasında olan Kayseri yolu üzerinde Keklikoluk Köyü civarındaki 3000 rakımlı Kahramanmaraş’ın en yüksek dağlarından biri olan Binboğa Dağına zirve tırmanışı gerçekleştirildi.

Tırmanışı, Dünya Dağlar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiklerini belirten İsmail Nar, “Gerçekleştirdiğimiz, Binboğa Dağı zirve tırmanışı, ilimizin çeşitli bölgelerinden gelen 21 dağcı ile sağ salim ve başarıyla tamamlandı. Kahramanmaraş Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün organize ettiği faaliyete ilgi fazlaydı. Şiddetli rüzgar, soğuk ve karla mücadeleyi 21 sporcumuz başarıyla bitirdi” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.